Diensten.

Voor renovlies 200 gram bieden wij verschillende pakketten. Bij elke pakket garanderen wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze prijzen per m2.

Renovlies dikte

Bij ons kun je kiezen uit renovlies behang 150 gram en renovlies 200 gram. Voor beide behangdiktes vragen wij het zelfde tarief. Wij adviseren 150 grams voor nieuwbouw.

Renovlies laten aanbrengen

Laat ons je renovlies behang aanbrengen en geniet van strakke wanden. Wij leveren een stuclook tegen een goedkope prijs. Vraag een offerte aan voor meer informatie!

Complete wandafwerking

Het kan goed zijn dat je muur oneffen delen heeft. Het behangen over oneffenheden wordt gewoon niet mooi. We adviseren je een filmlaagje aan te brengen.

Zit er nog oud behang?

Het komt vaak voor dat wij nog behang moeten verwijderen. Dit doen we voor €6 per vierkante meter. Het moet dan wel om bouwbehang gaan. Zodra het geschilderd is of van glasvezelbehang is, dan rekenen wij een opslag.

Muren behang klaar maken

Soms moet je een stukadoor huren om een muur egaal te krijgen. Voor een goede hechting met het behang is het noodzakelijk dat de wand vlak is.

100% Vakwerk Garantie

Deze website is onderdeel van Bouwsector Nederland. Een brancheorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw. Je krijgt dat gegarandeerd vakwerk!

Wil je woningmarkt op de voet volgen? Volg dan alle bouwprojecten bij Advies Nederland. Zij houden je maandelijks op de hoogte over projecten.

Krijg je tezijnertijd een nieuwbouwwoning en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je uiteraard bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven