Over ons.

Al tientallen jaren werken wij met www.renovlies200gram.nl voor nieuwbouw- en renovatiewoningen. Ons behangteam garandeert muren die gestuct ogen!

De Specialisten

We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van renovliesbehang. Op dit moment doen wij tegen de 500 woningen per jaar. Het gaat dan voornamelijk om nieuwbouwwoningen. Deze behangen en schilderen wij in elke gewenste kleur. Interesse? Contact ons!

Online Missie

De websites van Bouwsector Nederland zijn er om consumenten te informeren over bouwgerelateerde onderwerpen zoals behang. Mocht je nog advies nodig hebben dan kun je onze helpdesk bellen of mailen. Je krijgt dat gratis professioneel advies op maat.

Enkele Teamleden

Geert van Renovlies 200 gram.

Geert Hendrik

Directeur

Voor alle problemen en oplossingen hebben wij Geert. Een directeur in hart en nieren. Hij verzorgt voor ons alle klussen en heeft nauw contact met alle leveranciers en aangesloten vakmannen. 

Luis van Renovlies 200 gram.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis stuurt bij ons de vakmannen aan. Hij is verantwoordelijk voor het werk en de oplevering ervan. Ooit is hij begonnen bij Scanbehang en Glasvliesbehang. Tegenwoordig is hij bij ons de manager!

Sander van Renovlies 200 gram.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Als virtuele assistent zorgt Sander voor onze planning. Hij is altijd te bereiken en weet alles over wandafwerking. Al meer dan 10 jaar is hij bij ons de eerste lijn bij contact. Heb je vragen? Stel ze direct aan hem.

Klaar voor je Nieuwbouwwoning?

Wij begrijpen dat er veel op je afkomt en daar helpen we je graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven