Een gipsplaatmuur bedekt met Renovlies behang van 200 gram per vierkante meter, klaar om geschilderd te worden voor een strakke en moderne afwerking.

Renovlies 200 gram op Gipsplaat: Kan dat Naadloos?

Kan renovlies 200 gram op gipsplaat worden aangebracht? Zeker, renovlies behang is perfect om gipsplaten mee te behangen!

Renovlies behang van 200 gram per vierkante meter is een uitstekende keuze voor het bekleden van gipsplaten muren.

Met zijn duurzaamheid, egaliserende effect en schilderklaarheid biedt Renovlies 200 gram een perfecte afwerking voor gladde muren, waardoor ze er strak en modern uitzien.

In deze blog zullen we de voordelen, toepassingen en installatieprocedure van Renovlies 200 gram op gipsplaat bespreken, zodat je kunt ontdekken waarom het een ideale keuze is voor jouw interieurproject.

Wil je renovlies op gipsplaat laten aanbrengen? Vraag dan een offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Voordelen van Renovlies 200 gram op Gipsplaat

 1. Egaliserend effect: Gipsplaten muren kunnen kleine oneffenheden en scheurtjes vertonen. Renovlies 200 gram heeft een egaliserend effect en verbergt deze imperfecties, waardoor de muren er glad en strak uitzien.
 2. Duurzaamheid: Renovlies 200 gram is dikker en steviger dan lichtere varianten, waardoor het bestand is tegen beschadigingen en een langdurige afwerking biedt voor gipsplaten muren.
 3. Schilderklaar: Renovlies 200 gram is perfect geschikt om overheen te schilderen. Dit biedt eindeloze mogelijkheden voor het personaliseren van jouw muren met elke gewenste kleur en afwerking. Je kunt renovlies schilderen in elke gewenste kleur.
 4. Brandwerende Eigenschappen: Sommige varianten van Renovlies behang hebben van nature brandwerende eigenschappen, wat bijdraagt aan de veiligheid van jouw interieur.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden is het belangrijk dat je eerst weet wat is renovlies.

Ontdek ook wat is vliesbehang en de verschillen met renovlies.

Toepassingen van Renovlies 200 gram op Gipsplaat

Renovlies behang van 200 gram kan worden toegepast op gipsplaten muren in verschillende ruimtes, waaronder:

 • Woonkamers: Voor een strakke en moderne uitstraling van de muren.
 • Slaapkamers: Voor een rustgevende en stijlvolle omgeving.
 • Kantoren: Voor een professionele en verzorgde uitstraling van de werkruimte.

Mocht je haast hebben met een project dan kun je onze spoed behanger inhuren.

Installatie Renovlies 200 gram op Gipsplaat

De installatie van Renovlies 200 gram op gipsplaat vereist enige voorbereiding en techniek. Hier zijn de belangrijkste stappen:

 1. Voorbereiding van de muur: Zorg ervoor dat de gipsplaat schoon, droog en vrij van stof en vuil is. Repareer eventuele beschadigingen en schuur de muur indien nodig.
 2. Aanbrengen van de lijm: Breng een geschikte lijm aan op de gipsplaat met behulp van een roller of kwast.
 3. Aanbrengen van het behang: Plaats het Renovlies behang op de gipsplaat en druk het stevig aan om luchtbellen te verwijderen.
 4. Afwerking: Snijd eventuele overtollige randen af met een scherp mes en strijk het behang glad met een behangroller.
 5. Drogen en schilderen: Laat glad renovlies van 200 gram volledig drogen voordat je de muur schildert in de gewenste kleur en afwerking.

Hoe moet je renovlies 200 gram op gipsplaten aanbrengen?

Renovlies behang van 200 gram is een ideale keuze voor het bekleden van gipsplaten muren, met zijn egaliserende effect, duurzaamheid en schilderklaarheid.

Met de juiste installatietechnieken kun je moeiteloos genieten van prachtig afgewerkte muren die de perfecte aanvulling vormen op jouw interieur.

Overweeg Renovlies 200 gram voor jouw volgende project op gipsplaat en ontdek de voordelen van deze hoogwaardige muurbekleding.

Zoek je renovlies 200 gram voor gipsplaten? Vraag dan een offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Scroll naar boven