Een ruimte met een strak afgewerkt plafond bedekt met Renovlies behang van 200 gram, klaar om geschilderd en verder aangekleed te worden.

Renovlies 200 gram voor het Plafond: Hoe Werkt Dat?

Bestaat er renovlies 200 gram voor het plafond? Zeker, we gaan je er alles over vertellen!

Renovlies behang van 200 gram per vierkante meter is niet alleen geschikt voor muren, maar ook voor plafonds.

Met zijn duurzaamheid, egaliserende effect en schilderklaarheid is Renovlies 200 gram een slimme keuze voor het bekleden van plafonds, of het nu gaat om renovatieprojecten of nieuwbouw.

In deze blog zullen we de voordelen, toepassingen en installatieprocedure van Renovlies 200 gram voor plafonds bespreken, zodat je kunt ontdekken waarom het een uitstekende optie is voor jouw ruimtes.

Wil je renovlies 200 gram voor het plafond? Vraag dan een offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Voordelen van Renovlies 200 gram voor het Plafond

 1. Duurzaamheid: Renovlies 200 gram is dikker en steviger dan lichtere varianten, waardoor het bestand is tegen beschadigingen en een langdurige afwerking biedt voor plafonds.
 2. Egaliserend effect: Plafonds kunnen oneffenheden en scheurtjes vertonen, vooral in oudere huizen. Renovlies 200 gram heeft een egaliserend effect en verbergt deze imperfecties, waardoor een glad en strak plafond ontstaat. Je kunt met renovlies een plafond behangen zonder naden te zien!
 3. Schilderklaar: Renovlies 200 gram is perfect geschikt om overheen te schilderen. Dit biedt eindeloze mogelijkheden voor het personaliseren van plafonds met elke gewenste kleur en afwerking.
 4. Geluiddempend: Renovlies behang heeft van nature geluiddempende eigenschappen, wat bijdraagt aan een rustigere en comfortabelere omgeving in huis.

Heb je interesse in ons behang? Bekijk dan eerst de renovlies 200 gram kosten.

Toepassingen van Renovlies 200 gram voor het Plafond

Renovlies behang van 200 gram kan worden toegepast op plafonds in verschillende ruimtes, waaronder:

 • Woonkamers: Voor een strakke en moderne uitstraling van het plafond.
 • Slaapkamers: Voor een rustgevende en stijlvolle omgeving in de slaapkamer.
 • Keukens en badkamers: Voor een duurzame en waterbestendige afwerking in vochtige ruimtes.

Zijn je plafonds beschadigd? Huur dan een stukadoor voor plafonds in.

Installatieprocedure van Renovlies 200 gram voor het Plafond

De installatie van Renovlies 200 gram op het plafond vereist enige voorbereiding en techniek. Hier zijn de belangrijkste stappen:

 1. Voorbereiding van het plafond: Zorg ervoor dat het plafond schoon, droog en vrij van stof en vuil is. Repareer eventuele beschadigingen en schuur het plafond indien nodig. Deze taken kan onze renovlies behanger ook voor je uitvoeren.
 2. Aanbrengen van de lijm: Breng een geschikte lijm aan op het plafond met behulp van een roller of kwast.
 3. Aanbrengen van het behang: Plaats het Renovlies behang op het plafond en druk het stevig aan om luchtbellen te verwijderen.
 4. Afwerking: Snijd eventuele overtollige randen af met een scherp mes en strijk het behang glad met een behangroller.
 5. Drogen en schilderen: Laat het behang volledig drogen voordat je het plafond schildert in de gewenste kleur en afwerking.

Tips over het behangen van plafonds vindt je op: https://plafondbehangen.nl/

Renovlies voor het plafond

Renovlies behang van 200 gram is een uitstekende keuze voor het bekleden van plafonds, met zijn duurzaamheid, egaliserende effect en schilderklaarheid.

Met de juiste installatietechnieken kun je moeiteloos genieten van prachtig afgewerkte plafonds die de perfecte aanvulling vormen op jouw interieur.

Overweeg Renovlies 200 gram voor het plafond bij jouw volgende renovatie- of nieuwbouwproject en ontdek de voordelen van deze slimme oplossing voor een strakke afwerking.

Zoek je renovlies 200 gram laten aanbrengen? Vraag dan een offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Scroll naar boven